Otippat, eller?

I onsdags kunde ni läsa om mig, och någon kanske såg att en mening på ”Vad är otippat om dig?” försvunnit. Det var såklart inte meningen, men ändå roligt eftersom jag tänkte skriva lite tips idag. Och mitt tips kommer utifrån något som jag tror är ganska otippat om mig. Håll i er!

Jag älskar helt galna tv-serier. Nästa lite sjuka. Brutala ska de vara. Gärna mycket slagsmål och helst såklart är det kvinnor som slåss. Jag vete katten var detta kommer ifrån, men jag är väldigt ensam om att gillar dessa serier.

Det började med att jag kollade The Mentalist för ett par år sedan. Obehaglig, och brutal. Jag var fast. På den tiden hade jag inte Netflix och sånt skoj, så det var ju mycket svårare att sträck-se.

Sedan såg jag Chicago PD ett tag. Den är ju HELT insane! De liksom slår sönder sina offer för information. Polisen alltså. Ja. Men, tjena vad jag älskade den. Jag saknar den lite. Är det någon som vet om den finns på någon online-streaming-tjänst?

AA_orphanblack_thumbnail_s2_02_web

Men i alla fall. Nu ska jag tipsa er om min senaste crazy-watching serie, för er som gillar sånt här. Den heter Orphan Black och handlar om en tjej som upptäcker att det finns fler som ser ut precis som henne. Och mysteriet börjar. Den är ganska brutal, och ja, precis som med alla de andra drömmer jag nätterna i ända om det när jag sett den. Men ändå gillar jag det. En knäpp känsla ändå.

För i vanliga fall kollar jag mest bara på Vänner och Modern family, för jag orkar liksom inte kolla något ordentligt. Det är väldigt sällan jag ser en serie också, eller film för den delen, men nu är jag lite fast i Orphan Black. Fast helt ärligt ska jag erkänna att jag kommit en bit in i den nu och vågar inte kolla på kvällarna om inte Emanuel är hemma. Haha!

Det får bli mitt lördagstips till alla brutala människor som jag.

2 kommentarer

  1. Åh jag gillar också Orphan black. Gillar mysteriet i serien och att huvudpersonen är så badass. Jag är pacifist men gillar ändå att se tuffa tjejer som slåss… Sån är jag! 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *