Ta det för vad det är

Ja, vi ser det själva!

Att den här adventskalendern är homogen och likriktad och inte alls representativ för den bredd av kvinnor och familjesammansättningar som finns där ute i stugorna.

Samtidigt hoppas vi att ni kan se med oss – hur vackert det är med dessa människor runt omkring oss. Som är ganska vanliga och som samtidigt gör så stor skillnad bara genom att leva sina liv.

Vi fick adventskalendern-idén ganska sent och har bara frågat lite tjejer omkring oss hipp som happ. Inte strategiskt eller genomtänkt för fem öre. Och därför förstår vi att det kan sticka lite i ögonen med kvinna efter kvinna som lever perfekta och lyckliga kärnfamiljsliv.

Ha lite nåd med det. Och om det irriterar dig så ta en liten bloggläsarpaus. Till nästa år kommer vi vara mer välplanerade och med större spridning på innehållet.

Och tack för all uppmuntran vi fått! Men också kritisk feedback. Det är vi glada för, så att vi kan göra bloggen ännu bättre!

6 kommentarer

  1. Tacksam över att ni har vänner som lever ”lyckliga kärnfamiljsliv”! Tänker när jag läser att ni fått kritik för det.. att det nästan har blivit opolitiskt korrekt att dela med sig av riktig lycka som inte bara är på ytan! Se på er blogg istället som en förebild för unga föräldrar..att man mitt i vardagspusslet..allt det som är livet i med-och motgång kan finna hållbar långvarig lycka just för att man kämpade..höll fast vid sina löften! Det ger VÄLSIGNELSE!!! Önskar er en fin jul!

  2. Tycker att detta är jättefint att läsa! Älskar personporträtt och kommer nog sno idén till min blogg (som legat i stiltje ett tag). 🙂

    Sedan finns det ju andra sidor bakom varje svar förstås. Livet är aldrig bara ”goda äktenskapsråd” och ”4 egentimmar”.
    Men jag blir peppad av det som sägs här:
    Mer sex! Ok att slösurfa! Vackra leenden! Visdom! Och annat bra! 🙂

  3. Tycker kalendern är en mycket fin idé! Har inte läst alla inlägg (än) men gillar verkligen att lyfta förebilder! ❤️ Sedan är ju bloggar alltid selektiva i vad som visas och det är alltid en utmaning för bloggare… Men tack för att ni inspirerar!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *