Morsornas adventskalender – lucka 20

24138932_10155539406379900_180979062_o

I dagens lucka möter vi urmodern, i alla fall om Emanuel och jag får bestämma. Det här är Elin och alltså. Jag vet inte ens vart jag ska börja… Elin, du är liksom allt! Det finns faktiskt ingen så godhjärtad och omtänksam och full av kärlek-person som den här kvinnan. Inte bara att hon öser kärlek om sin familj, vi andra får liksom också ta del av den! Hon har funnits i mitt liv i 10 år och Elin och Tjoffe (som vi kallar honom) är de första vänner som Emanuel presenterade mig för när vi blev ihop. Och sedan dess har vi hängt ihop och följt varandra i bröllop, graviditeter, barnafödslar (4 st!) och turnéande och gräsänkehelger, men också Spanien-resa, London-tripp, spa-tur och senast tog vi med våra äkta män och gjorde ett dygn i Köpenhamn.
Det är en vän jag aldrig hade klarat mig utan; energigivare till tusen, galet mycket skratt och samtidigt mycket allvar.

WALLINS, VI ÄLSKAR ER (men det vet de, för vi är uttalat deras största fans, forever and ever).

Namn: Elin Wallin
Familj: man Christoffer, barn Elvin 11 år, Signe 7 år och Judith 4 år
Sysselsättning: Lärare

Vad brinner du för just nu? 

Min familj och mitt arbete. Jag känner mig otroligt tacksam. Tacksam för min familj och tacksam för mitt arbete. Jag älskar att arbeta som lärare även om det är ett otroligt svårt och tufft arbete. Samma sak med föräldraskapet. Det är fantastiskt men otroligt svårt och utmanade. Jag brinner för att skapa team både på jobbet och hemma. Att ha goda relationer där vi stärker och lyfter varandra.

Bästa och utmanande att vara förälder?

Det bästa är all kärlek, alla pussar och kramar. Jag älskar att kramas. Det mest utmanade är att jag inte få så mycket tid för mig själv. Jag har ett stort behov av det har jag upptäckt.

Vad gör vi för att hålla ihop relationen?

Vi säger ofta till varandra att vi älskar varandra, i princip varje kväll innan vi somnar. Vi undviker att tjafsa och tjata på varandra. Visar tacksamhet för det den andra gör. Vi ger varandra mycket komplimanger. Skickar söta sms och kramas mycket.

Vad gör du om du får fyra timmar själv? 

Jag älskar att ligga på soffan så jag äter godis och kollar serier/film. Passar på att kolla på något som min man inte gillar, typ svensk film.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *