En nyårsafton att minnas

DSC_0183

Nyårsafton 2017. Det var en konstig känsla att anordna nyårsfirande hemma eftersom vi alltid är på läger annars. Även mannen ovan på bilden, Herr Lingman, brukar vara där. Så Lingman och jag stod i köket och fixade några timmar innan de andra kom, och pratade fina minnen och annat.

DSC_0213

Gästerna vara goda vänner och då blir ju allt lite mer avslappnat och enkelt. Här är Elysia med sina bästisar Myrah och Tuva.DSC_0171

Elma och Elysia fixade fint på borden och gjorde namnlappar åt alla.

DSC_0215

Stiliga herrar på fest!

DSC_0173

Eftersom vi bor ganska minimalt dukade vi ett mysigt bord åt barnen i hallen. De hade superhärligt!

DSC_0191

Jag tog på mig en COS-klänning jag aldrig kommit mig för att använda (och köpt second hand, såklart) samt tog på mig rött läppstift.

DSC_0202

Gunbjörg och Elma konfererar.

DSC_0168

Förrätten fixade faktiskt jag! Lite imponerad själv faktiskt. Men den var nog lite finare än vad den var god. Men mysigt ändå!DSC_0164

Roligt var det ju också att få använda farmors gamla servis! Här har vi dukat med glitter och glamour.

DSC_0239

Huvudrätten var magisk! Kyckling och ”squashed in the oven potatoes” som Emanuel kallade den. Foccia och en magisk sallad till. Det var såklart mästerkockarna Lingman och Gb/Olof som stod för detta. MUMS!

DSC_0232

Den vackra Deborah!

DSC_0242

Deborah och Andreas hade ansvar för efterrätten och det blev en REJÄL bananslit a´ la 90-talet. Helt underbart gott och mäktigt så vi nästan inte fick i oss mer.

Vilken härlig nyårskväll det blev. Det var svårt att tänka att det går att fira på annat vis när man alltid varit på läger med massor ungdomar. Men det här var riktigt härligt och något jag gärna gör om!

/Filippa

7 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *