Mitt nya jag.

Jag vet. Så många som tycker nyårslöften är trams. Men för mig är det så himla härligt! Jag får en nystart och jag tror att jag oftast behöver det. Jag har ju även nyår varje sommarslut så jag har två nyårsaftnar och alltså två gånger per år som jag rannsakar mitt innersta.

Jag ska inte babbla för mycket. Men 2018 är året då jag försöker börja bli tillfreds med mitt nya jag. Mitt nya jag är en person som inte har lika mycket kraft och energi som tidigare. Mitt nya jag är en person som önskar kunna vara mer avslappnad med att inte alltid vara den mest sociala på festen (/kyrkan/middagen/mötet/fikan/osv). Mitt nya jag kommer gräva mer efter kreativiteten och speciellt i min klädhög (som absolut aldrig skjlle vara en hög, men det förstår ni säkert, allt hänger fint och prydligt i färgordning såklart). Mitt nya jag ska ha lugnare lördagar, helst med pyjamas halva dagen och flera koppar kaffe.

Jag har också två praktiska mål med 2018 men det tänkte jag skriva mer om i ett annat inlägg för det kanske blir roligt för fler.

I hemlighet önskar jag att mitt nya jag fick ha mössa inomhus också… men det får bli på helgen helt enkelt.

Har ni några löften eller nya tankar inför året? Snälla dela med er, jag ÄLSKAR att höra sånt här!!!

/Filippa

3 kommentarer

  1. Så bra filippa! Hoppas att du hittar det lugnet, jag letar också så vi kan väl hojta till varandra om någon av oss lyckas bra? ? 🙂

    I år kommer jag träna mycket på att styra mina tankar och ord. Jag tror att hur vi pratar och tänker om oss själva (och andra) formar mycket hur vi mår och jag vill verkligen sträva efter att må bra och tror att jag måste bryta mycket tankemönster för att kunna komma dit. Jag vill också bli med accepterande och förstående för varför jag är som jag är och vad det är som bygger upp/bryter ner så att jag kan se till att få mer respektive mindre av de sakerna i livet!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *