En statusuppdatering x2

Min FB påminde mig om att det är två år sedan idag!

Under några års tid har jag känt en längtan att skriva om livet, familjen och tron. Men jag har inte riktigt hittat formen och platsen. Mina plattformar nu är: Facebook och predikan. Men ingen av dem känns som rätt forum för den typen av funderingar och formuleringar.

För några månader sedan fick jag ett meddelande av en gammal vän från mina år i Stockholm; @elisabettans . Elisabet och jag har haft ett ”distansförhållande” under några års tid. Hon är en av få bloggare som jagläst och verkligen uppskattat. Så när hon kontaktade mig och frågade om jag ville starta en blogg om familjeliv och tro då kändes det bara självklart.
Sedan har jag en nybliven vänskap i @madeinhistory – Filippa Nielsen. Vi är sammanförda av Elisabet till denna blogg: hallelujamorsorna

På måndag öppnar vi! Hoppas att du vill följa oss på hallelujamorsorna.se

Såhär beskriver vi bloggen; ”Hallelujamorsorna är en blogg om livet som småbarnsförälder i Sverige 2016. Vi vill att det här ska vara en plats där de riktigt små frågorna (vad betyder egentligen bolibo?) ryms, alldeles jämte de stora (hur ska det kunna bli fred i Syrien? och var finns Gud mitt i min sorg?) – precis som de gör i våra liv.”

Fortfarande lika stolt över det vi gör TILLSAMMANS. Hade aldrig gjort det själv.
Tack, tack tack Elisabet Svahn och Filippa Nielsen att ni fortfarande vill göra det här braiga som vi kallar Hallelujamorsorna.
img_0235.jpg
Tack särskilt för nåd med en supertrött hallelujamorsa. Tack för space, omsorg och förböner. Det är fantastiskt att ni läsare bryr er på riktigt.
 
Jag är tillbaka snarare än ni tror men just har julledigheten dränerat mig rätt rejält. Tack och lov för vardag. Jag sjunger vardagens lov och försöker göra sånt som jag mår bra av. 
 
Kärlek!

6 kommentarer

  1. Ja tack Gode Gud för vardagar!!!!! Önskar dig många sådana framöver. Kram från en som också längtat dit.

    Kram Anna Johansson

  2. Vad kul att detta kom just nu: jag gick just och funderade över hur och varför (?) det började, och era relationer till varann!
    Bra mix, bra enhet!
    Kram.

  3. Härligt att ni fortsätter! Det är nästan alltid den första bloggen jag läser om dagarna! Och jag är ju ingen småbarnsmamma längre. Men det är ändå så givande att följa era tankar om stort och smått. God fortsättning på bloggandet!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *