Årets första läxa!

Jag är ju lärare, och jag ger alltså läxor till barn. Nu är det så att ni som läser vår blogg ska få en läxa. Jag vill att DU kollar på dokumentären ”The true cost” som finns på Netflix till nästa onsdag. Sedan är det diskussion! Okej?

20162292010301090_sbig

social_facebook_post_large

the-true-cost-confronteert-je-met-de-duistere-kanten-van-de-mode-industrie-657-body-image-1434455149

true-cost-memes3_0

Kan bara bli bra tänker ja, att vi pratar ihop oss!

/Filippa

5 kommentarer till

  1. Såg den i höstas efter att ha skjutit upp det typ ett år eftersom jag visste att det skulle bli jobbigt. Ser fram emot diskussionen.

  2. Nu har jag sett den medan jag vek tvätt. Mår lite illa när jag ser hur mycket billiga kläder i sämre kvalitet vi har, även om det mesta är köpt på secondhand. Skulle vilja ta en fika med dig Filippa och lära mig mer av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *