Årets gråaste dag?

Jag hörde någon säga idag att det var hela årets jobbigaste dag. Inte nog med att det varit måndag och grått i princip hela landet så är det kanske också den fattigaste tiden på året för de allra flesta, decemberlönen är slut och det är lååångt kvar till nästa (tack Gud för barnbidraget!!).

För vår familj var den här måndagen en sån där vi tog lite extra sats inför. Både Christian och jag hade extragrejer som skulle fylla vår jobbdag ovanpå allt det vanliga. Igår planerade vi och grejade, fixade barnvakt en stund för att få ihop den här måndagen.

Och då händer förstås det som borde hända sådana där halvlugna dagar istället. Vår fina vän VAB kom på besök. Inte i sin värsta form, pust! Men lite stillsamt sådär och fick därför paketeras om till VOB.

Och med lite extra skärmtid och extra fikor som mutor så fick min finaste storpojke Sixten följa med mig hela långa vägen till Huskvarna på sammanträde.

styrelse

Här ser ni honom. Gubbarna och Sixten och möten en inte kan ställa in. Han klagade inte en gång utan tyckte i bästa fall det var lite mysigt att hänga med mamma på hennes grejer.

Ja, så får det bli ibland. Vardagen och livet och alla små och stora beslut hela tiden.

2 kommentarer

  1. Tänk att det alltid är sådär! De dagar man verkligen pusslat ihop… antingen blir det vab eller så dyker nån annan räddande ängel upp, upplever jag. Konstigt.
    Hoppas han blir frisk snart!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *