Du och jag, Jesus

 

Hur har ni det med Gudsrelationen? Mår ni bra?  Du och Jesus?

Jag vill lyfta av bördor från tunga axlar. En relation är inget vi presterar. Det får räcka ibland, att bönen är den där sucken en hinner sucka när en diskar. Eller att bibelläsningen är mumlandet av herren är min herde när en duschar.

Längtan bor i oss. Mer av dig Herre, i våra liv.
Vi får hitta knep och öva oss i att stanna upp mitt i vardagen.

Att be godnattbön med barnen och ana Guds kärleksblick när han ser oss.
Sätta på lovsång när vi gör morgonbestyren och fylla oss med ord om liv och hopp.
Ladda ner bibelläsningsappar så att swipandet ibland blir mer mat än filtermarinerade bilder.
Be tillsammans med vänner vi träffar som vi delar tron med.

Ja mer av dig Jesus i våra liv.

3 kommentarer

  1. Ja, precis så har jag det med Jesus just nu. Och jag känner mig så trygg i att det får vara så ibland. T.ex. under de mest intensiva småbarnsåren. Precis som vissa andra relationer går på ”sparlåga” i perioder, men ändå finns kvar och är väldigt värdefulla, eller till och med livsviktiga. Kanske just för att det håller, även när det går på sparlåga.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *