Den första tiden

Den här veckan tänkte vi skriva lite om den där första tiden i ett barns liv. Det är inte bara ett barn som kommit, man har också själv fått en ny identitet – att ha blivit mamma.

Det är inte sällan jag hör berättelser om hur tuff den där första tiden kan vara. Kanske särskilt därför att den målats i så rosaskimrande färger när den beskrivits i böcker och film eller för den som det var mer än tjugo år sedan den var med om det.

Verkligheten är ofta så mycket annat än bebisgos. Det vill vi berätta lite om. Och vi tänkte också berätta lite om hur vi delat upp föräldraledigheten och föräldrajobbet för den delen mellan oss och våra män. Hur vi tänkt och hur vi gjort och det som hänt oss. Häng med!

IMG_7847

Min målbild i graviditet nr. 3. Ganska svårslaget ändå.

4 kommentarer

  1. Hej! Så glad att ha hittat er fina blogg! Välskrivna texter och intressant innehåll. Sånt som kan läsas i andra bloggar men med ett kristet perspektiv. Toppen! Rekommenderar till höger och vänster. Tack.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *