Mitt bästa stylingknep!

Håll i hatten! Det är lördag och bästa dagen för second hand-shopping. Själv kommer jag dock inte lösa det, då maken jobbar hela dagen. Men, då ska jag dela med mig av mitt bästa stylingknep istället!

1. Börja med att leta upp ett plagg i din garderob som du är sugen på att använda. Kanske har du använt det massor gånger men med samma kombination, kanske är det ett svårburet plagg. Oavsett. Lägg fram det och…

2. Öppna Pinterest. Livets källa (efter Jesus). Skriv in hur plagget ser ut i sökfältet, helst på engelska, då får du fler resultat. Exempel: jag har ett par röda byxor som jag gärna ville använda i veckan. Jag skrev ”red pants outfit” och fick upp massor bilder, men fastnade för denna:

3. Öppna nu din egna garderob (ev grannens, makens, var du tror du kan hitta något liknande). Jag gick in i min egna. Provade lite olika grejer på varianten: skjorta och kavaj.

4. Det slutade med detta:

Och jag kände mig nöjd och snygg hela dagen.

Mitt bästa hållbarhetstids är alltså detta! In och fynda i din egna garderob, helt enkelt.

/Filippa

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *