Res dig upp

En tjej i min hemgrupp har haft en väldigt pressad situation på jobbet en längre tid. Det har märkts på henne att det varit tufft och vi runt omkring har lite grann undrat hur länge det ska hålla. Vet ni vad hon gjort? Hon har skramlat ihop sina sista föräldraledigdagar (hennes yngsta är fyra, så det är ett tag sen hon var hemma med henne) och tagit föräldraledigt. Under tiden ska hon fundera över framtiden, vad hon behöver förändra och om hon ska göra något annorlunda.

Jag är SÅ imponerad! Att dra i handbromsen i tid! Så svårt – men så värt!!

Idag vill jag slå ett slag för förändring.

Ibland behöver man stå kvar och kämpa på. Men vi är inte slavar i våra liv. Våga förändring.

Den här låten ger mig mycket energi.

DSC_0063

KRAM!

 

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *