På kvällen sätter jag degen. Det tar ca 20 min från att allt är ihällt tills degen har degats klart.
Sedan har degen stått i kylen och jäst till sig. Oftast hänger den utanför bunken. Efter det gör jag små bullar och lägger på plåten, kör ca 10 min i ugnen på 250 grader.
Klart! Det här blev två plåtar.
Och jag får äta min favoritfrukost utan större ansträngning!
Recept finns här: http://lindasbakskola.se/2017/01/17/kalljasta-frukostfrallor-3/
/Filippa
Rullar du bullarna på kvällen eller morgonen?
På morgonen. Men man kan ju göra det på kvällen om man har plats i kylen (vilket vi inte har).
Ah, blev lite fundersam för i receptet verkade det som att bullarna rullades på kvällen och jäste på plåten. Så då jäser du bara i bunken över natten eller?
Ja precis! Jag följer inte alls receptet särskilt noggrant, så om du vill ha en modifierad version kan du höra av dig ?