Måndagstips – film

Ni önskade filmtips i förra veckan. Och jag tror att det är fler än mig och Christian som suttit framför netflix en fredagskväll och panikartat letat efter en tillräckligt ok film att kunna se.
Och jag gissar att det också är fler än oss som i det läget letar efter något annat än ett tre timmars drama. Man är ju ofta så trött just då och orkar inget som kräver hjärna eller ens för mycket hjärta. Jag vill iallafall bara bli lite lätt underhållen.

Vi har gått på många nitar. Jag borde kanske tipsa om dem istället. ”Tio filmer du inte ska se”. Men vi har också sett några som passar väl in i kategorin. Och här kommer några tips på sådana filmer. Lättsamt, trevligt och ok underhållningsvärde.

Ni har väl inte missat Crazy, stupid, love gissar jag. Men se rollistan – vad kan gå fel? Emma Stone, Ryan Gosling, Julianne Moore och Steve Carell liksom!

Om man bara vill se något dum dummare – tramsigt så håller Anchorman måttet. Ja, det låga måttet men ändå.

Det finns filmer där jag de första tjugo minuterna försöker avgöra om det är värt att se vidare eller inte. För att det är för dåligt bara. Detta var en sån men den tog sig efter ett tag. Life as we know it – hyfsat manus ändå trots den sterotypa förpackningen.

Om man vill se något lite mer spännande (jag ser sjukt lite spännande saker) så är det här ett tips. Helt ok. Med en grym Shailene Woodley i huvudrollen.

Jack Black spelar en varmhjärtad svindlare i The polka king. Absolut sevärd och charmig film  baserad på en sann berättelse.

Där har ni några tips iallafall! KRAM!

 

2 kommentarer

  1. Bra tips! Jag tycker ofta det är svårt att komma på vad man ska se sådär i sista minuten. Slänger in ”silver linings playbook” också som ett tips. Berör tunga teman utan att nånsin könnas särskilt tung.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *