Måndagstips v.21

På svtplay finns en liten norsk serie som på svenska heter Hemmaplan. Den handlar om hur en tränare som är kvinna får positionen som huvudtränare för ett allsvenskt (motsvarigheten i Norge då) herrlag. Mycket bra serie har jag tyckt!

Bethel har gett ut en ny lovsångsskiva som är riktigt bra. Älskar lovsång som leder en in i tillbedjan! Skivan heter Moments: mighty sound.

Igår var det Furubodas årsmöte och Elaine Eksvärd tilldelades årets Ella och Ernst Skoogs stipendie. Jag hade tyvärr inte möjlighet att vara med i år men Furuboda har en stor plats i mitt hjärta och det känns så roligt att få läsa om den dyrbara platsen på hennes blogg och se hennes tal på instagram idag! Fotot är från hennes blogg och bredvid Elaine står Furubodas styrelseordförande Bert Runesson.

Jag håller på att pinteresta ”duka till fest”, för sånt gillar jag att tänka på. Den här varianten tänkte jag prova på en kommande middag. Vad tror ni? Går det att hitta en sån där bred träplanka eller? Visst ser det fint ut. Bilden är härifrån.

Ha en fin vecka hörrni!

 

 

2 kommentarer

  1. Det finns inget kommentarsfält till podden vad jag kan se så jag berättar här att Josef köper 99 % av alla julklappar och presenter i vår familj!! Kommer gärna och äter från lång planka hos dig 🙂 kram

    1. Härligt att höra, Josef är grym! Det går att kommentera på poddinläggen, men det är en liten bugg – man måste klicka på rubriken först… Men tack för kommentar, hoppas jag får bjuda dig på bräd-middag snart =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *