Lite strandhäng mitt i veckan

Vädret sade att det skulle bli 27 grader igår. Jag tog Vädret på allvar för en gångs skull och hämtade barnen med lådcykeln prick kl ett och direkt swishade vi till vår favoritstrand.

Jag hade bara packat med badkläder och lite målarböcker, sen köpte vi varsin fralla och jordgubbar i den lokala affären. Roligt att kompisar till både mig och barnen avlöste varandra under de timmar vi var där.

Det var riktigt härligt att få till en sån lugn och skön eftermiddag mitt i all stress. Vad är grejen med terminsavslut? Man kan ju gå i väggen för mindre liksom. Avslutningar på alla möjliga håll och avslut på jobbet och i kyrkan och utöver det har vi fyra personer i närmsta familjen som fyller år och ska firas. Ja håll i hatten! Men snart så. Snart ligger jag en vecka vid en poolkant och äter melon till middag och ostbågar till kvällsmat.

Just därför är mina inlägg inte så innehållsrika just nu. Det står liksom still på inspirationsfronten.

En fin onsdag önskar jag er!

6 kommentarer

    1. Vi brukar vara på Cement i Landskrona. Den ligger precis nedanför Borstahusen kan man nog säga, eller om den också kallas Borstahusen strand kanske 🙂 En ICA som heter Ankaret finns där och även Pumphuset, en restaurang (om du vill googla) 🙂 Vi kanske ses där?!?!?!

  1. Äh, du tycker det står still på inspirationsfronten, men jag kan meddela att jag skärmdumpade avsnittet om att ta med målarböcker till stranden – att jag inte tänkt på det!!!

    1. Meh, fy vad KUL! 😀 Jag tar med de där böckerna överallt nu för tiden, det funkar verkligen bra!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *