Så blir du redo för Beach18!

Haha, hallå! Du trodde väl inte på allvar att jag skulle skriva ett smalhets-inlägg här? Nej, tack, det hade bara varit pinsamt.

Men det är strandväder, säga vad man vill om det. Jag är inte alltid superbekväm på stranden, eller okej, helt ärligt, jag bryr mig ytterst lite. Jag har liksom inte ork att bry mig. För vem tittar på mig och mina stretchmarks eller minituttar eller tjocka lår ändå? Okej, nu kommer ni ju alla göra det bara för jag skrev det. Tur vi inte hänger på samma strand!

Fast det är ändå gött med lite beach18-snack. Det tycker jag. Nu när det är varmt, gött och livet liksom blir lite härligare. Först ut kommer mina klädtips! För en bekvämare strandupplevelse helt enkelt:

  1. Monki har de absolut bästa badkläderna nu för tiden enligt mig. Det är hög midja på bikinisarna, jag har införskaffat två det här året och två för två år sedan. Det enda jag äger är alltså högimidjanbikinis. ÄLSKAR DET! Känner mig mer än bekväm. Men de har fina baddräkter också! Kolla in!
  2. Det verkar som vi stannar kvar på Monki. Underbara Monki (jag borde bli sponsrad nu). En härlig kaftan eller klänning i tunt material är ju perfekt till strandhänget!
  3. En härlig strandväska är alltid kul! Själv har jag hittat mina på second hand, och där rekommenderar jag såklart alla att leta! Denna är från Åhléns.
  4. Roligast och kanske viktigast, är ju att skydda sig. Jag ÄLSKAR hattar och har köpt hattar åt mina barn i alla år, trots att en keps kanske sitter bättre. Men de båda älskar både hatt och keps och det är ju skönt. Vi kör dubbelt i vår familj! Denna är från barnavdelningen, också Åhléns.

    Sådär då! Då är vi redo va? Lite pastasallad med diverse tillbehör, en baguette, målarböckerna, massa vatten och så fickpengar till glassen. Det är liksom allt som behövs för en heldag på playan. Vi ses! (inte)

4 kommentarer

    1. haha samma här! köpte en baddräkt för några år sedan och det var ju sjukt snyggt och så, men hjääälp så störigt när man är blöt och aldrig blir torr!

  1. Tack för tipset… blev en tur till monki idag … och där hittade jag en fin baddräkt och en menskopp!! som jag tänkt köpa i hundra år men aldrig fått tummen ur. Dessutom fick jag några mysiga timmar med min åttaårig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *