”Den blomstertid nu kommer” – Då kommer alla känslorna på en och samma gång.

Okej min äldsta kotte har också gått på sommarlov nu. Ettagluttaren är färdig med sitt. Och ja, jag grät när det sjöngs Laleh, Avicii och den blomstertid. Så ere med mig och skolavslutningar. Gammelgäddan inom mig vaknar upp ur sin sentimentaldvala.

En stor eloge till personalen på Nolby skola som flossade loss. Så galet bjussigt.

Cred å tack för allting kämpande och engagerade lärare och pedagoger i detta avlånga land som tar hand om våra barn.50 miljarder guldstjärnor och ett härligt sommarlov önskar jag er!

6 kommentarer

  1. Vadå flossar? Står i receptionen på jobbet (folktandvården) (Ja, det är ganska lugnt en fin studentfredagseftermiddag) och ser för mitt inre lärare som använder plackers/flossers och tandtråd för glatta livet!?? En eloge till dom, det är inte alla som flossar på daglig basis!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *