Ett recept för sommarens ledighet

Det är dags att gå på skärmsemester. Eller åtminstone bloggsemester. Vår familj ska bege oss på USA-tripp med hela min mans familj och så hoppas jag på lite småutflytker samt lite Köpenhamn-häng.

Men, att ha en hel ledighet framför sig, med sin närmsta familj… det kan ge en lite lätt svindel ibland. Vi har ju redan haft två veckor hemma och resterande sju (!) kommer vi fixa galant. För vet ni var jag upptäckt är det bästa receptet för en fin ledighet? Det är överseende. Det är respekt. Det är att ställa frågan ”vad är det?” och verkligen vilja höra svaret. Det är överdriven förståelse och med sin partner tror jag nog att några extra pussar , kramar och kanske en frukost på sängen då och då, är det absolut bästa.

Att vara osjälvisk och vilja sin familj eller sin mans bästa, och inte bara tänka på sig själv. Det är fint ändå! Att få göra det. För vet ni, helt automatiskt får man såååå mycket tillbaka. Alla vill väl vara snälla mot den som är snäll? Jag menar väl det.

Med dessa tankeställande funderingar önskar jag er läsare en riktkgt fin sommar! Må det underbara vädret hålla i sig ändå till slutet av augusti!

Kram och kärlek.

Filippa

Ps. Vi är tillbaka 1 augusti!

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *