Att vara lediga tillsammans

Det är här i slutet av sommaren som de flesta skilsmässopapper fylls i, har jag hört. Så sorgligt egentligen. Veckorna tillsammans – av att nötas och blötas – de blev inte romantiska, luftiga och sköna. De blev hårda, kalla och irriterade. Och vi har ju ingenting gemensamt längre. 

Det är inte så konstigt egentligen. Så mycket stress och press och förväntningar och självförverkligande vi är utsatta för.

Vi har haft en fin sommar, jag berättar nog mer om den snart. Men just vad det gäller min och Christians relation så summerades det så himla bra (om jag får säga det själv!) av mig en liten fin stund i Spanien där vi varit i sommar. Vi hade en liten lugn stund och orden som kom ur mig var ”jag har nästan inte stört mig på dig alls i sommar!”

Haha! Vad vi har skrattat åt det. Men när vi tänker efter så är det kanske det finaste jag kunde ha sagt. Att få gå sida vid sida utan att störa sig på den andre – det är väl ganska stort ändå?

 

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *