Höstens stil och kreativitet

Jag har funderat i sommar på att ha en köpfri höst. Men jag är minsann lite för vek. Jag älskar ju kläder så mycket! Kanske just därför jag borde göra det? Vad tycker ni? Pepp eller?!

Det gillar mest med att höstterminen startar, är att höstiga kläder inte brukar vara så svårt. Det är värre med vår och sommar för mig. Då krisar jag.

Lite second hand-shopping kommer det bli för mig innan terminen startar och här är mina inspirationskällor till vad jag vill bära denna sensommar.

Sneakers och långkjol, yes! Och gärna en bylsig kappa eller kofta till. Så mysigt!

Vida jeans och klackar – ja tack!

Älskar de rosa strumporna i skorna! Gärna många, dova färger som möts såhär. Fy vad härllgt!

Och slutligen. Den vida byxan med en högre stövel. Loooove it!

Brukar ni gilla när nya årstider nalkas? Eller kanske bara nystart, som hösten brukar vara (tycker jag iaf)?

3 kommentarer

 1. Jag gillar nya årstider!
  Jag har haft sem/föräldraledigt i två perioder i sommarn, o första perioden präglades en hel del av ångest och tankar på att ledigheten inte kommer räcka. Men nu, när jag är inne på sista veckan i den andra treveckorsledigheten känner jag mig helredo (nästan) på att vardagen ska dra igång. Och vi har redan börjat tända upp myslampor o levande ljus om de allt mörkare kvällarna. Jag är så glad och lättad över att det känns helt okej för mig! (Det som inte känns okej är 34 graders värme – vad är det för fel på 26?!)

  PS. Vad skulle hända om du tog några månaders köpstopp?

  1. Alltså din sista mening i din kommentar, Linda… jag bara känner hur du brutalt utmanar mig!!! Vilken bra fråga! Jag måste tänka! Tack!!!

   Jamen det där är verjlkgen något speciellt med hösten. Myset! Bra!! Det ser jag också fram emot!

 2. Hej Filippa! För några år sedan (hm 10) hittade jag en blus i garderoben med prislappen kvar, den hade hängt där ett bra tag, inte blivit använd pga min överfulla garderob… Jag fick nog! Bestämde mig på direkten för att jag skulle ha köpstopp i minst 6 månader. Det enda som var tillåtet var typ strumpbyxor om jag inte skulle ha hela. Det gick jättebra, jag köpte ett par strumpbyxor och en bh eftersom jag verkligen behövde en ? så skönt att få lite nytt perspektiv på vad jag la pengar på och jag tror att mina inköp efter det förändrats. Nu vet ju jag att du är super på att handla second hand och billigt, för mig var det inte så då. ? Jag har också haft chipsstopp ett år och kaffestopp ett år – två gånger. Typ fastat från sånt som tagit för mycket av något från mig – tid, pengar, tankar… En gång var ettårsstoppet från kaffe slut när jag låg på förlossningen och kaffet på brickan var mitt första på ett år – DET var gott kaffe!! Av någon anledning har också dessa stopp startat just den här årstiden… Hm. Just a thought!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *