Segaste lördan i stan

Och tankarna fortsätter snurra iväg kring hur livet enklast kan levas. Hur livet mer kan accepteras och hur livet kan bli sådär lagom, sådär som svensken borde vara bäst på att leva eftersom ”lagom” bara finns här. Ändå är vi världens mest stressigaste människor och har en sjuk arbetsmoral och ett galet perfektionssträvande. Något jag bara inte vill rätta mig i ledet efter. Och ändå påverkas jag.

Lördag efter första jobbveckan med väldigt mycket socialt umgänge. Idag lever jag knappt men tänker att jag startar lekar, ser till att rum blir städade, vill gärna göra müsli och äta tacos ikväll. Kanske hinna skumma igenom elevernas nya läsböcker i engelska som jag beställt och är så nipprig över. Kanske låter familjen mig slumra på kökssoffan med en kaffe bredvid, vi får liksom se.

En oplanerad lördag. Är det så livet ska levas? Det kan jag gå med på.

3 kommentarer

  1. Oplanerade lördagar är dom bästa! Bara göra det man orkar/har lust med. Det är vår familjs viktigaste dag. Vi planerar sällan in något o tycker det är jobbigt att vara uppbokade.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *