Bara dagar kvar…

Har nog aldrig varit såhär nervös inför ett val förut. När till och med sjuåriga dottern säger att hon är spänd inför valet så känns det verkligen som att mycket står på spel…

Miljön, jämställdheten och integrationen är mina hjärtefrågor, alla tre är i svajning just nu upplever jag. Vilken riktning kommer landet ta på måndag?

Här är mitt sista inspel om du ännu inte bestämt dig. Enligt Naturskyddsföreningen så är Vänstern och MP de bästa miljöpartierna (det kanske inte är otippat vilket som är det sämsta partiet för miljön…) Just sayin.

Mina röster är redan inlämnade. Vi lämnar stan och tar ledig helg. Ska till Kungshamn och Nordens ark, har inte varit där sen jag var 5 år, typ. Gött med lite bonussemester såhär i september. Blir reserapport nästa vecka!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *