Idag har jag åkt tåg!

För första gången på två år så har jag idag åkt tåg.

För er som haft ångest eller panikångest på ett tåg, tunnelbana eller buss så vet ni vad jag snackar om. Det är baskemej olidligt! Så sen min senaste panikångestattack på t-banan i Sthlm så har jag inte vågat.

Men idag vågade jag! Och det gick hur bra som helst! Inte minsta ångestkänning, yrsel eller obehag.

Så nu sitter tant Jennie här på en bänk i Trädgårdsföreningen i Göteborg och luktar på blommorna. Nu har jag gått i butiker i en timme. Det räcker. Fy, vad trist det är med shopping. Men det är en helt annan story.

Over an out! Nu ska jag åka till älskade norra Bohuslän med två vänner och få prata till punkt några dar.

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *