Måndagstips

Hej!
Ny vecka hörrni! Och nu tar vi nya tag.

Livet pågår, det är inte enkelt (särskilt ofta) men vi går på – dag för dag.
Aldrig ensamma. Aldrig övergivna.
Och mörkret har inte övervunnit ljuset, never will!

Idag tror jag vi behöver peppa igång genom lite måndagstips.

Min favvo-spellista på spotify just nu. Otippat nog – Tropisk house !

Glad och ljus house. Gör mig glad

Det här vill jag ju både varna för och tipsa om. Obs varning! Det är en reklamfilm. Men tips. Så himla smart av Reebok att göra en skitsnygg träningsfilm. Ett roligt och intensivt pass men känns också fånigt att jag tycker det är roligare för att det är snyggt och att man liksom känner sig som en del av det här gänget.

Ibland när jag längtar efter Gud men har svårt att samla ihop mig själv så sätter jag på ett sådant här klipp på youtube. Vilken gåva de har att kunna leda in människor i tillbedjan!

Jag gissar att det är fler än mig som älskar Mini Rodinis kläder. De är ju väldigt dyra så jag köper nästan allt jag har av dem i andra hand. Problemet dock är att i många av nätets ”köp och sälj-grupper” särskilt vad det gäller barnkläder är helt galna. Ja det är sån terrorkultur i de där grupperna, har ni märkt det? Och många grupper har helt hårda regler där man typ ska filma när man postar kläderna osv. Nu har jag äntligen hittat en grupp som jag verkligen trivs i. Så tips om facebook-grupp alltså: Mini Rodini köp & sälj – löst och ledigt. En grupp där tanken är att det inte ska finnas massa regler utan för vuxna människor som vet hur man beter sig. Äntligen. Låt mig få köpa och sälja barnkläder utan att känna att polisen är efter mig!

Ha en fin vecka hörrni! Vi hörs och syns!

2 kommentarer

  1. Åh ja, jag ÄLSKAR det klippet med Stephanie där… Jag vet att det är prat och grejer om Bethel men det där får mig att känna Gudsnärvaro alltså, och då tänker jag att det är bra 🙂
    Ps. Hon har en sjukt bra skiva också, som jag inte minns namnet på, men Morning-nånting tror jag, på spotify. Helt underbar!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *