24 september 2011

Christian har gjort en inställning på vårt digitala fotoalbum som gör att jag ofta får påminnelser om vad som hände just idag för ett antal år sedan.

Idag för just 7 år sedan var det släktfest i mitt föräldrahem i Vittskövle. En solig höstdag precis som i år.

Jag blir alldeles varm i hjärtat av att titta på bilderna. För det vi inte visste var att det var en av farmors sista släktfester. Hon gick bort bara några månader senare. Och detta var pappas sista höst som han var frisk. Men ingenting av det visste vi här.

Utan det var en glad och härlig tillställning. Jag minns hur glad jag var för att få träffa min stora härliga släkt.

Och särskilt glad var jag för att bebisen som väntade i min mage snart skulle komma. Bara dagar kvar.

Jag mådde oförskämt bra min första graviditet och njöt i fulla drag.

I efterhand ångrar jag att jag inte tog en fin bild på mig och pappa tillsammans. Men samtidigt glad att jag ingenting visste. Det var min första höst med instagram minns jag så jag testade den här nya saken – filter.

Jag har inte så många bra bilder men jag minns också att det blev både dans och allsång denna härliga kväll. Och jag blir såklart ledsen i hjärtat av att titta på dessa bilder. Huset finns inte kvar, inte farmor och inte pappa. Men samtidigt blir jag faktiskt mest glad. Tänk allt jag haft. Så tacksam för det.

Och så bjöds det på Duvanders fantastiska chokladkaka. Ni som vet, vet.

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *