Hur coolt?

Nu ska ni få träffa Petra och David. De coolaste jag vet just nu:

Såhär såg David och Petras liv ut för ett halvår sen:

– De bodde i den perfekta lägenheten i Stockholm (midsommarkransen?). Båda jobbade med rejäla och välbetalda jobb, typ projektledare och byggnadsingenjörer och sånt man gör i Stockholm. Med sina två små barn och karriärer och församlingsengagemang kände de hur livet snurrade fortare och fortare. När Petra började märka av att hennes utmattning hon har med sig i bagaget gjorde sig påmind kände de båda – snart kraschar det här. Familjen, äktenskapet, livet.

Vet ni vad de gjorde?

De drog i handbromsen. De sa upp sig från sina jobb, sålde lägenheten. Och nu går de bibelskola tillsammans. Och jag har typ aldrig mött några som njuter av folkislivet så som de gör. De går runt och myser men är också så taggade på varje lektion. Att få ta tid att jobba igenom sin tro. Diskutera och fundera. Stanna upp från allt som snurrar och hinna tänka. Så bra!!

Man kan göra så! Tack för att ni visar att det är möjligt. Krångligare, absolut. Men möjligt! Och värt det! Hoppas många, många vågar följa er.

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *