Måndagstips

Det är dags för måndagstips va?

 

Först ut är en låt som jag lyssnat på, ja kanske 35 gånger i helgen. Tappat av Victor Leksell. Den kräver några lyssningar för att fastna men sen bara sätter den sig som en smäck i magen. Jag älskar suget i refrängen.

Sen har jag läst en riktigt bra bok. Ni kanske minns Thordis Elva och Tom Stranger från det här  Ted talk-klippet (titta på det annars!!). Här är boken där Thordis och Tom berättar sin starka berättelse. De var tillsammans i tonåren och då våldtogTom Thordis innan han flyttade tillbaka till Australien. Efter långa års mailväxling så handlar boken om när de möts femton år senare för att bli fria från sitt förflutna och om den snåriga men vackra vägen till förlåtelse. Oerhört starkt berättat.

Sen förstår jag inte varför det här huset  inte blir sålt. I lilla charmiga Kisa. Så himla fint.

Man kan aldrig få för många tips på ”tillräckligt bra komediserier”, där den här netflix-serien kvalar in. En mysig kriminalare, utan att bli läskig alls. The good cop.

Tips på insta-konto att följa. Peppigt och engagerande med bra ton – klimatklubben.se

 

Ja det var nog allt jag hade att komma med idag. Ha en fin vecka hörrni!

 

2 kommentarer

  1. Alltså det huset! Vilken pärla. Har många gånger tänkt att jag önskar att vi hade velat bo i Kisa, vilka guldkorn det finns!

  2. Så bra med måndagstips! Såg nu på ted-talket, så vackert och starkt.
    Kisa-huset var ju fantastiskt. Älskar vardagsrummet med bokhylla upp till taket och en stege till. Men problemet är väl att det ligger i Kisa…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *