Feel good in November

Nu ni, håll i hatten! Jag ska ge två riktigt sköna, feel-good, american style-filmtips! Dessa två filmer har jag nämligen kollat själv (ni vet ju att jag och E alltid kollar film ihop nu för tiden, men han har varit borta mycket så jag har tvingat mig att kolla på film. Eller ja, två i alla fall).

Den första heter Nappily Ever after (finns på Netflix!). Den handlar om en kvinna som är ganska besatt av sitt hår. Jag hade skämskudden nära först, för jag fattade inte riktigt grejen, tyckte det blev pinsamt liksom. Men man kan ju alltid applicera saker på sitt egna liv efter ett tag… Den var faktiskt en riktigt härlig feel-good-film! Lite tårar, en del skratt och så slutar den ju lyckligt såklart.

Den andra filmen heter ”Set it up”, finns också på Netflix. Den var också sådär amerikanskt härlig! Den handlar om de två assistenterna som helt enkelt ska försöka para ihop sina hard working bosses. Och ja, även den slutar lyckligt och fint.

Ja, alltså, jag är ju verkligen ingen filmrecensent, men jag ville bara ge er lite feel good i november-mörkret som i alla fall tog oss i Skåne med STORM (haha)!

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *