Även i den mörkaste dal

Vänner som läser vår blogg. Tack för att ni finns med oss, i den här lilla gemenskapen som formats under åren. Era tankar och kloka funderingar är minst lika viktiga som det vi skriver här. Tack för att ni står med.

Idag skulle jag vilja ber er att vara med och be. Vår älskade hallelujamorsa Jennie som ni vet haft några riktigt tuffa år har under helgerna som varit tvingats in i en ännu mörkare dal. Hennes mamma har gått bort. Och nu behöver vi stå tillsammans och i bön bära Jennie och hennes familj i den sorg som drabbat dem.

Jesus. 
Vi ber att du ska inneluta Jennie och familjen i dina stora trygga händer. Du ser sorgen som drabbat dem. Du känner djupen. Du står på botten. Jesus! Vi ropar! Kom dem till mötes och håll dem hårt. Bär dem igenom denna svåra tid.
Amen

17 kommentarer

  1. Läste nånstans om förtröstan på Gud i mörka tider ”jag är hjälplös men inte övergiven, maktlös men inte bortglömd”. Gud låt Jennie få uppleva din närvaro och tröst, amen.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *