Vad är ni pepp på?

Ibland tryter idéflödet som ni vet, men också, när responsen uteblir kan det kännas som man är på helt fel spår.

Så nu undrar vi, kära läsare, vad är ni pepp på? Vad vill ni läsa om? Vad vill ni vara med och diskutera här på bloggen? Vad tycker ni att vi borde skriva om, helt enkelt.

Hit us! And hit us hard!

8 kommentarer

 1. Gärna tips på nödräddande mat och om och hur ni i så fall lyckas bjuda hem andra barnfamiljer på mat. Våra barn känns alltid för trötta för att träffa andra på kvällen.

 2. Tycker ni bloggar bra redan! Kanske skriva om underbara krångliga vänskap – hur får man tid och ork att bygga djupare relationer både för sig själv och hjälpa barnen. Var hittar man dem och hur gör man för att få till det i vardagen typ så..

 3. Hade varit så bra med en ”like” knapp eller liknande för jag läser allt med inte alltid man vill kommentera. Alternativt att det vore enklare att skriva ett kort kommentar. Tänker om det ibland känns som att kommentarerna är få så tror jag nog allt att vi är många som läser.
  Med detta sagt, en fantastiskt blogg med bra ämnen så fortsätt snälla ni ?

 4. Jag gillar vardagsskilldringar, om hur ljuvligt och kämpigt livet kan vara. Och så gillar jag inlägg där Gud, och tron etc, får ta plats, i stort och smått.
  Tack för en väldigt läsvärd blogg!!

 5. Uppföljningar! Tänker att ni ofta skrivit om saker som ni varit peppade på i nåt slags uppstartsläge – hur har det gått sen? Typ träning och mat (t ex det du elisabet skrev om att träna och äta efter menscykeln), stress och konsumtion, barnuppfostran och relationer. Gillar också när ni tipsar om grejer, behöver inte alltid vara krångligare än så 🙂

 6. Vill gärna höra mer om olika utmaningar man står inför som förälder när barnen växer och möter samhället mer och mer. T.ex. hur man samtalat kring internet med ens barn. Lägg ut bilder på sig själv, danser. Vad prioriteras på söndagar kyrka eller kalas? Hur man samtalar kring sex o samlevnad med sina barn. Olika åldrar, olika utmaningar.

  Skulle även vilja höra mer om tips för hur man kan växa som par mitt i småbarnslivet. Är det dejter, kramas 10 min varje dag, laga mat åt varandra. Hur gör ni för att ha en bra relation?

 7. Rädslor? Vad är ni rädda för? Farligt att va rädd? Hur en kommer över dem.

  Mamma-relaterade grejer. Småbarnsliv. Gränssättning tänker jag en del på nu. Hitta glädjen i det jobbiga? Eller acceptera bara. Vardagsliv.

  Tips på vad en kan göra för att få det bättre/pigga upp sig som familj eller par.

  Undrar också hur det gått med Elisabets städprojekt med ett rum per dag?

  Några tankar…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *