Duo-träning

Jag har en fin vän som heter Kristin och hon är på en spännande resa. Hon håller på att utforska hur hon kan använda sin passion för träning, hälsa och rörelse med hennes kall och hjärta som pastor. Just nu har hon lockat in mig och Christian i ett spännande projekt…

Hon går en folkhögskolekurs på temat rörelse och träning och nu gör hon ett projektarbete. Det handlar om att undersöka hur par som tränar tillsammans utvecklar sin relation. Igår var det uppstart och Kristin gick igenom övningarna vi ska göra tillsammans med sin man Samuel. Det är sådana där övningar där man tränar styrka men tar hjälp och tyngd av varandra. Vi fick också fylla i ett formulär om hur vi mår idag och hur vår relation mår – och sedan ska vi besvara samma frågor om sex veckor.

Så nu är planen att vi ska träna tillsammans två gånger i veckan, hemma i vardagsrummet. Ska bli otroligt spännande att se om jag och Christian får till det. Inbakat bland övningarna är tre frågor man ska ställa varandra vad är du tacksam över idag? Vad bekymrar dig? och Hur kan jag hjälpa dig?

Barnen lekte roligt i gympasalen medan vi gick igenom övningarna

Jag blir SÅ inspirerad av Kristin som använder sina gåvor på ett sätt att andra smittas och får utvecklas genom dem.

4 kommentarer

  1. Oj vad inspirerande! På massor vis! Träna tillsammans, jaaa, vad kul! Det måste vi göra mer! Och de där frågorna, vilken grej. OCH använda sina gåvor sådär! Vill få rapport om hur detta går nu ju 😀

  2. Ja! Det här ska bli riktigt spännande! Både dessa veckor av duo-träning samt att få fortsätta följa Kristins resa <3 Heja Kristin! Heja dig! Heja oss!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *