Låt oss ta en paus från självföraktet.

Åh. Jag vill verkligen bara skriva ett kort inlägg idag om att du är en sådan otroligt vacker människa. Vet du det? 
Låt det här bli en dag där du pausar ditt självförakt. Låt den här dagen, åtminstone, få bli en dag då du ser dig själv i spegeln, länge. Där du betraktar dig själv med andra människors ögon, eller om du tror, med Guds ögon. Se på dig själv. Vad skulle någon annan säga om dig? Wow, se på dina former, du är så fin i dom! Rynkor, som visar på din otroliga vishet. Kraftiga lår, som säger att du är en stark människa. Fnasiga händer, som visar på ditt hårda arbete. Trötta ögon, som säger något om din tillvaro just nu, trötta, men också SÅ vackra. 

Hela du är så otroligt fin. Hela du förtjänar att sluta se ner på dig själv, att sluta dividera med din hjärna om du är tillräckligt snygg, smal eller bra. Du är redan tillräcklig. Och just idag behöver du inte ens fundera över det. Vi tar paus och ser på oss själva och så kanske, kanske för att göra livet lite lättare, spela den här låten om och om och om igen idag;

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *