En ljuvlig slowfashion-kväll

Ikväll har jag och min kompis Cec anordnat en klädbytarkväll som vi kallade Slowfashion-kväll. Tanken var ju lite att jag skulle stå för the slowfashion talk och hon för tilltugget. Och DET gjorde hon!

Cec fina svägerska kom tidigare och hällde upp dryck. Också en trogen bloggläsare samt Landskrona-älskare, ja, alla poäng rätt där Helen!

Vi började med att alla fick lägga upp och hänga upp sina kläder. Sedan tog man mingel-fika och jag minsann, ja jag höll i något slags slowfashion-pep-talk;

Ja här sitter jag och berättar fördelarna med att ansluta sig till slowfashion istället för fastfashion. Älskar verkligen att göra sånt här! Samtidigt var det SÅ kul att få agera stylist. Det kanske jag älskar lite mer.

Och sedan plockade man på sig kläder man blev sugen på. Provade, peppade varandra, pratade och skrattade. Amen alltså. Vilken kväll! Vilka kvinnor! När vi hade provat klart satte vi oss igen för att visa upp våra fynd. Riktigt roligt att se vem som tagit från vem.

Tack alla ni som kom! Jag är helt uppfylld av glädje samt nya snygga kläder.

2 kommentarer

  1. Underbart ! Här hemma fixar våra tonårstjejer och deras kompis liknande träffar – de rensar ur sin garderob med det de tröttnat på och samlas i ett rum med varsin påse kläder… sen är det en enda röra men alla har koll och alla blir nöjda efteråt…..

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *