Låt oss fortsätta framåt!

Systrar, mammor, kvinnor, döttrar och alla ni andra! Tänk vad långt vi kommit i vår kamp för jämställdhet och jämlikhet. Alla systrar som gått före och banat väg så vi kan rösta, dela lika på föräldraledigheten, planera när och om vi vill bli gravida, utbilda oss till vad vi vill och göra det vi drömmer om… Men det finns fortfarande så mycket kvar att kämpa för, bara något så grundläggande som lika lön för lika arbete och att tjejer ska få lika stor plats på förskolor och skolor som killar gör…

Låt oss fortsätta framåt med armarna om varandras ryggar. Kärlek till alla underbara kvinns därute idag!

Bild lånad från hej hej vardag (https://blogg.amelia.se/hejhejvardag/2016/03/08/sa-trottsamt-med-feminism/)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *