#colorthepeople

Jag har hittat en vän på instagram (rumor has it att hon läser denna fantastiska blogg också). Jag vet egentligen inte hur det gick till faktiskt, men plötsligt började vi skriva som tokar till varandra. Jag märkte att hon har väldigt lik stil som jag själv har; färgglatt och lite knäppt, fast helt otroligt snyggt (you know it!).

Så, vi kom på att vi skulle göra något slags uppror på insta. Eller nej, upprop förresten. Alla dessa otroligt deppiga, mörka kläder vi bär (som jag för övrigt gillar under nov-Jan men sen vill jag mest slänga dom i sjön) och som är så himla skandinaviskt och fräscht. Nej vet ni vad det är? Det är ett mörkrets håla som vi alla borde förinta den här tiden på året (haha sorry about my upprördhet!).

I alla fall. Vi bestämde att vi kör all in på färg under mars månad. Alltså verkligen satsar! Och så försöker vi få med oss folk helt enkelt. Vår inspirationsbild kan man väl säga var bilden ovan.

Och här är hon, min nya internetvän (älskar internet!);

Så himla skön stil! In och följ henne bums på insta (insta är förkortning av instagram alltså).

Själv har kört all in på rosa!

Så. Varför inte joina vårt upprop? Klä dig glatt, i färg, måla läppar och naglar, ta på dig crazy skor, galna örhängen – ja allt sånt som gör både dig och omgivningen glad!

Man också se det som danskarna. Att den svarta garderoben är ett uttryck för depression. Ja in och läs vetja!

Och glöm inte tagga oss om du postar på instagram! Vi jobbar hårt under hashtagen #colorthepeople

Fin, färgglad lördag på er!

/Filippa

6 kommentarer

  1. Tack Filippa! Det här gjorde mig verkligen glad. Jag ääääääälskar färg men känner mig som ett ufo ibland tillsammans med alla de svartklädda.

    1. VAD KUL! Men eller hur?! Man behöver verkligen pepp från andra färgglada människor ibland, det är så lätt att man sticker ut såååå mycket. Heja dig Berit!!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *