Påsken i fem bilder

En vän i församlingen skrev i en messengertråd vill några ses och äta lunch nere vid badplatsen imorgon? Och såhär blev det. Sån rikedom!Vi har gett vår trädgård en del kärlek, som att klippa fruktträden och lägga sten under staketet Christian byggde förra sommaren. 

Och så sov Sixtens bästis över för första gången. Spontant kom de på idén och frågade om lov och så härligt att kunna säga ja för det är lov och alla bara är hemma. Några dagar senare föddes Benjamins lillasyster och det är också en fröjd i hjärtat.

Så var det släktfest på påskafton. Med mat och kaffe på maten och kaffe och fika igen.

Men mest kommer vi nog minnas den här knodden när vi tänker på påsken 2019. För Bosse är 3,5 och vill bestämma det absolut mesta helt själv. Och han har en envishet som jag och Christian diskuterar vart han fått ifrån. Han har velat springcykla när vi skulle nånstans så vi har fått bära omkring på hans lilla cykel dagarna i ända.

6 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *