En trevligare lördag

Igår glömde jag blogga så jag tar igen det idag! Jag tänkte berätta om min lördag!

Först hade vi Föräldraforum i vår kyrka. Jag har ju skrivit om det förr så jag ska inte upprepa mig. Men igår pratade vi om ”Självkänsla”. Intressant ämne som vi nog kunnat prata om hela dagen. Nedan har vi några av de härliga personer som var med!

Efter det åkte jag till Helsingborg för att besöka två av favorit-second hander. Jag köpte en rosa kappa bland annat och nej, inte väskan på bilden. Men visst finns det så mycket fint? Jajjemen.

Dagen avslutades med vegetariska burgare och melon och massa snack med två härliga kvinnor! Barnen var inte med på allt så länge men de är ju härliga de med.

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *