Tack för att du har nåd med mina idiotiska tankar

Tack Gud. Tack för att jag är skapad så övermäktigt, och himla bra av dig. Tack för att du gjort mig till mig. Speciellt dessa dagar vill jag tacka dig, då kropp, hjärna och själ inte riktigt kommer överens, och hatiska hormonella tankar strömmar.

Tack Gud för att du gjort mig till mig. Tack för mina kurvor, mina håriga armar och mina konstiga prickar överallt. Tack för att du tänkte igenom precis allt när du skapade mig. Och tack för att du gjort mig helt olik andra, och ändå så lik dig.

Tack Jesus för din nåd med mitt självförakt när PMS:en strömmar eller trötthetshatet tar över. Tack Jesus att du har överseende med mina idiotiska tankar om mig själv men också att du ger mig bättre perspektiv men framför allt ger du mig sanningen.

Tack för att jag är jag. Och för att du där ute som läser, är du. Vad vore jorden utan oss liksom? Säkert inte alls lika bra.

Amen.

2 kommentarer

  1. Dristar mig till att kommentera din klädsel, den på sista bilden. Fantastisk! När du tröttnar på den (man kan ju alltid hoppas att du gör det 😉 ) – sälj den till mig! ;-P

    1. Haha åh tack! Har du insta? Kolla mitt konto i så fall! Nu gör jag reklam här, men där kan du få 15% rabatt och få din egna alldeles uppsydda klänning! @fairfashionistafilippa heter jag där! ♥️

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *