Klädbytarfesten

Jag har ju skrivit om klädbytarkalajs innan men nu gör jag det igen. För igår hade vi avslutning på vår Slowfashion-kurs som Bilda och Johanna Nilsson utformat.

Vi var i vår kyrka. Kanske den perfektaste platsen ändå.

I lite panik fick jag fixa tilltugg och lite annat då vår ordinarie plats och fixare blivit sjuk. Allt gick bra. Och åts upp.

Sedan kom folket. Alla hade fått bjuda med en vän, några kanske bjöd två, men så att vi fick dela avslutningen med några. Vi sorterade kläderna på borden.

Sedan babblade jag lite om Slowfashion och om kursen vi gått. Sammanfattade lite och berättade hur ”reglerna” för kvällen var.

Här ser ni vad jag fyndat. Skärpet som krävdes tre personer att förstå sig på får vi se om det kommer användas. Men kjol, linne, skärp och kofta fick jag med mig hem.

Och så gänget (minus Jennie som glassas i New York den här veckan). Så himla härligt! Och vi är faktiskt inte helt klara. Vi ska nämligen åka på second hand tillsammans då jag ska få guida lite. Och så ska vi fika.

Vilka veckor! Men nu är det slut och jag laddar om för några nöjen och några obligatoriska saker såhär innan sommarlovet. Jag längtar.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *