Fredagsgarvet kommer åter

I begynnelsen av bloggen hade jag alltid ett lagom humoristiskt och görbra klipp på fredagarna men detta har tydligen fallit till föga för de mer seriösa tonerna. Men jag känner nu att livet kräver humor; Mer humor åt folket!

Efter denna vecka då jag legat helt utslagen pga. förkylning så har min kreativa ådra inte direkt flödat. Så blir det görmycket poddar och ljudböcker.

Har dom senaste veckorna börjat lyssna på ”The saltet podcast” .Detta efter inrådan av riktigt skön böna från Götet som liksom jag uppskattar rak och ganska rå humor… (Shit, va vi skrattade åt, och med varandra, när vi sågs senast. Så gött att umgås med nån som bara kopplar och fattar alla humorspår som jag går igång på. Och ibland när jag bara droppar något sådär lite subtilt, så fattar hon ändå! (Tack Josefin! Love ya long time.)

 ”En humoristisk/satirisk podcast som går utanför ramarna och försöker kittla skrattet ur varandra” eller något? – Så beskriver dom själva sin podd. 

Podden göra av och med: Peter och Wilmer Apelgren, Niklas och Roland Andersson.

Det är väldigt tjötigt och brötigt stundtals.  Mycket bra göteborgshumor och ibland sinnessjukt många ordvitsar staplade på varann. Ibland urartar det totalt när alla försöker få ordning på Peter Apelgren, medan han bara fortsätter att recitera sina ”dikter”, som är så urflippade så en undrar hur många olika filer som kör parallellt i hans helt galna hjärna… Men det finns också en hel del guldkorn. Jag har bitvis skrattat så jag gråtit. Så gött det är! En varning utfärdas dock lyssna INTE när du ska sova! Du somnar inte… 

Skickar även med denna video denna vecka från Tuben för er att glädjas över, om du gillar denna så gillar du Saltets podd. Låt det bli ett humorns lackmustest. Om det inte faller dig på läppen, så skit helt enkelt i att lyssna. Det finns annan humor. Run for it! Vi behöver skratta för att palla med…

Fredagsgarvet presenterar denna vecka: Helgmålsringning med Peter Apelgren

3 kommentarer

  1. ?
    Vill särskilt flagga för avsnittet med markspringande rovfåglar ?
    Det där klippet har jag f ö inte sett tidigare, underbart! ?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *