Sånt som kan hända när barnen blitt stora

Lever lyxlivet ni ska ni veta. Lämnat di stora, fina barnen hemma i Skåne med sin mormor och morfar. Och vi vuxna drog till Hufvudstaden för att fira att kärleken fortfarande håller! 10 år som gifta, 12 år som par. Inte konstigt man känner sig lite gammal ibland. Bor på hotell på 16:e våningen, sover lite hipp som happ, äter, fikar, shoppar och tränar lite. Perfekt långhelg faktiskt. Idag åker vi hem igen. Lagom. Saknar mina tjejer. Det bästa är att vi startade en gruppchatt med äldsta dottern som har eget Apple-id så vi har sms:at och skickat bilder hela helgen. Härligt när de blir större! Här kommer ett urval i foton.

Vi intog hotellet i torsdags eftermiddag. Tog en finmiddag på en italiensk restaurang (we looove italian!) och sen… somnade jag! Ganska ovanligt för att vara mig men jag är rätt trött dessa dagar, hehe.

Lite tunnelbaneåk är ju så himla trevligt tycker jag. Det har vi hunnit med!

Besökt såndära kända second hand-butiker. Min man är mig trogen, han har lurar och telefon med sig och sitter på en av sofforna och väntar tålmodigt. Vi kan det här nu.

Skickat massa bilder till dottern ju. Bland annar att vi passerade Sergels torg men att vi behöll kläderna på. Det tyckte hon var kul!

En superfin Röda Korset-butik på Hornsgatan var ett mål. Där köpte jag barnkläder från Arker och en skjorta till mig från Arket. Så glad! Mina första Arket-plagg!

Lite musikaffär-tittande får det bli också.

Fredagen avslutades med en fin middag på Flippin Burgers, som jag velat ta Emanuel till. Den fick 10/10! Roligt alltså.

Några timmar i storstan idag och vi är rätt så trötta. Men det var risken jag tog när jag bokade en resa i slutet av läsåret såhär. Vi är slitna. Men, ett motto vi haft hela resan (och hemma med för den delen, just nu), är att vi måste vara snälla mot varandra...

Hoppas ni har en fin långhelg!

/Filippa

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *