36-timmar i Skåne

Jag är precis hemkommen från veckans andra tur till Skåne (ja vår försommar är lite galen i år, det är mycket att fira just nu.). Jag tog med mig Sixten och Ture och tog det tidiga snabbtåget till Malmö.

Detta för att fira barnens äldsta kusin Edith som tog studenten. Edith har gått IB, så coolt att klara av det tycker jag. Hon har dessutom ett varmt vackert hjärta och är så härlig, klok och omtänksam att man inte kan annat än att se upp till henne och tycka om henne.

Här är hela hennes familj. Så gulliga! Min syster hade sin egen studentklänning på sig! Läge att vädra 90-tals kläderna ju.

Barnen var så otroligt trevliga, tappra och uthålliga. Vi gick 17000 steg så jag på kvällen! I 30 grader och massa människor. Ja, jag kände mig så stolt och imponerad. Efter allt firande fick vi landa hemma hos familjen Magnusson och ha det skönt. Dygnets enda konflikt var på det givna temat ”glass”. Mjukglass eller dajmstrut var frågan… (det blev båda…) (inte läge att vara konsekvent mamma det här dygnet)

I eftermiddag tog vi två bussar och sen tåget hem. Hela vägen trevligt pratandes om varför det inte fanns kebabpizza på kebabstället och om vi blir lite danska när min kusin gifter sig med en danska i sommar och annat som de funderar på. Så roligt när barnen är så stora att det på riktigt blir trevligt att hänga tillsammans. 

3 kommentarer

  1. Tjeeena va stora dom ser ut att va när dom sitter där och läser å skärmar för sig själva på tåget. Bra jobbat, alla tre! ??♥️

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *