Att gå på stan med sina barn, det är baske mig ingen världslig sak

Minns ni Karlsson på taket och hans snusförnuftiga lite dryga kommentar: ”Det är en världslig sak”. Varje gång Lillebror föreslog nåt dom skulle göra så droppade Karlsson kommentaren ovan. Så störig han va ändå, Karlsson. Framförallt var han eljest. Märklig men ändå älskvärd på nåt oklart sätt.

Hursomhaver. Idag har jag varit själv med barnen. Köpt sandaler till bägge två. Och även fikat på stan. Kan för vissa mänskor säkert låta som en helt världslig sak att gå på stan med sina barn. Men klipp till hur jag mådde för endast ett halvår sen. Då, när jag inte ens orkade va ensam hemma med barnen utan att äta ångestdämpande medicin.

Då är det baske mig ingen världslig sak att gå på stan med sina ungar; utan ångest (!). Det är en himmelsk fröjd och en rejäl seger över det rövmögel som i vanlig folkmun går under namnet ångest.

Bildbevis på troféerna från dagens öden och äventyr (då nöjd att jag fick det sista paret i Alingsås av sandalerna till vänster!)

6 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *