Frön, jord och vatten

Har varit så ohemult trött den här veckan. Yrseln och orkeslösheten håller mig i sitt järngrepp. Då är det bara att trycka på paus. Inte värt att försöka stå emot. Vila så mycket som möjligt och helst sova en stund varje dag. Idag har jag därför försökt att göra så lite som möjligt. Alla fall såna grejer som tröttar hjärnan. )Typ datorer å sånt där.) Då är trädgården och växterna mina bästa vänner. Dessutom ville båda mina hjälpa till (!) Händer typ aldrig nuförtiden!

Jag mutade dock lite: Dom fick sin helt egna pallkrage att så vad dom ville i, dvs av dom frön jag redan hade hemma. Spännande att se vad som kommer upp! Dom sådde sockerärt, rödbetor, rädisor, gurka, krasse, prydnadspumpa och solros. Ja, får en välja själva är det ju klart en väljer allt liksom!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *