Jag bär det med stolthet

I flera år har jag känt att det verkligen är läge att bära feminismens signum kring halsen; kvinnosymbolen. Av så många anledningar behövs den.

Påminnelsen om att man och kvinna är skapta jämlika. Att gå vid varandras sida. Ingen ska ha nån särskild maktposition eller särskilda privilegier för att en föddes i en manskropp. Det är ju barockt och unket. Men tyvärr fortfarande den verklighet som vi får fajtas med och hantera varje dag.

Vi behöver varandra. Vi ska stötta varandra. Uppmuntra varandra och ge varandra utrymme att vara dom vi är – fullt ut! För mig är det något av vad feminismen står för. Därför bör jag mitt smycke med stolthet.

Tack älskade familj och vännen Sandra för denna viktiga och vackra gåva. Detta smycke kommer jag nöta på och bära med kärlek vid mitt hjärta.

Och tack Feministsmeden för din vackra design och skaparglädje! Så mycket snyggt och coolt! Kolla gärna in hennes hemsida.

2 kommentarer

  1. Vad fint! Jag har feministsymbolen (fast den med en knuten näve i mitten) tatuerad på min underarm, älskar den! Det blir en påminnelse varje dag!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *