Weddingday

Det verkar vara ganska olika hur gifta par relaterar till sin bröllopsdag. Vissa noterar den knappt och andra har härliga spaweekends inbokade. 

Jag tror vi fick något råd om att göra något av bröllopsdagen redan innan vi gifte oss. Och vi har varit noggranna med det. Vårt upplägg är att vi turas om att ”ansvara”, att styra upp något för dagen. Det får gärna vara ett element av överraskning, men utöver det är ambitionsnivån väldigt skiftande. Från att åka iväg och göra något rejält till att äta en god måltid hemma. 

Igår firade vi vår tolfte bröllopsdag. Det var min tur att planera och det blev en riktig friluftsdag. Men i grunden ganska enkelt. Vi hade barnvakt bara några timmar på eftermiddagen och så gjorde vi en fin utflykt i närområdet.


Vi cyklade hemifrån klädda för regnrusk och med ryggsäcken packad.

Så vandrade vi ett litet stycke på östgötaleden.

Och drack kaffe uppe på Klevberget, en maffig utkiksplats. Medan vi fikade försökte vi minnas vad vi gjort på alla våra bröllopsdagar. Vi klarade bara lite mer än hälften…

Avslutningsvis paddlade vi kajak i regnet och åt mat på en ö. Vi är båda rookies på det här med friluftsliv. Men vi börjar bli bitna… Det är härligt att få växa och utvecklas tillsammans!

4 kommentarer

 1. Ni verkar ha haft en riktigt härlig dag! Och definitivt biten av friluftsliv om man som du skriver: ”regn är härligt när man är på sjön”! ???????

  1. haha, ja det är nog så. Eftersom vi var på sjön som sista grej så gjorde det inte så mycket att vi blev blöta, annars hade det kanske inte varit så härligt =)

 2. Låter som en bröllopsdag helt i min o mannens stil.
  Kul att ni börjar gilla friluftsliv, vi älskar det, sån frihetskänsla och sån förundran över Guds fantasi och förmåga jag får varje gång.
  Nästa gång ni paddlar kajak tycker jag ni ska prova paddla i en dubbelkajak o ta med er barnen.
  Kanske är med friluftsliv för mig, som med träning för många… Min kropp kan liksom skrika o längta efter det.

 3. Tänkte direkt shit va länge dom varit gifta! Och insåg senare samma dag att vi gifte oss samma år… Ridå!
  Bra jobbat hursomhelst! Er bröllopsfest var ju f.ö. verkligen en av dom bästa <3 massor av kärlek till er!!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *