ett hej från bubblan.

Lillasyster är här. Denna fantastiska fantastiska förunderliga fantastiska lilla människa. Allt har gått bra och vi håller sakta på att ta oss ur bubblan. Ha tålamod.

Jag bär dig och tröstar dig. Jag hyssjar och vyssjar, nynnar och viskar de vackraste ord jag känner. Jag kysser din panna och håller dig nära nära. Jag drunkar i din djupa blick, jag förundras över din lena hy och dina små små tår och jag kan inte få nog av din söta doft. Hur det är möjligt, vet jag inte men det är som att du alltid funnits.  Och allt det där jag oroade mig för att jag kanske glömt bort eller trott mig vara oduglig på – det sitter visst i kroppen. Kroppen minns och vaggar dig till sömns. Kroppen minns och möter din hunger. Kroppen minns och söker din kontakt. Du är en del av mig, och jag är en del av dig – för alltid för alltid. Och jag kommer alltid att älska dig. 

5 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *