Embracar hösten i år

Min plan det här året är att embraca hösten, kylan, märket ja till och med regnet. Hösten ska icke få ta ner mig i botten som den lätt gör. Mest pga att jag vet att jag kommer frysa konstant till typ april och bara det känns rätt deppigt faktiskt. Men, jag känner hittills att jag faktiskt lyckats.

Märket får bli ett lugn, istället för en stress att göra det ljust. Jag ligger under filtar, ser på serier om kvällen och lagar mat utifrån rotfruktsperspektiv. Jag kör lager på lager (på lager) och hittade idag en röd regnkappa från Bondelid på second hand som bara kändes så trevligt.

Jag går upp mina tidiga morgnar (5.40) och tränar i märket och tystnaden. Jag myser faktiskt. Jag tänder ljuset när vi äter frukost och än har det blivit någon brasa också faktiskt.

Så kom du med dig, hösten. Jag omfamnar dig och ser allt gott du gör. Alla vackra färger. All vila jag tar mig. För varför ens försöka? Lika bra att kapitulera och gilla läget ju.

2 kommentarer

  1. Mörkret som inte får nämnas med namn?!

    Ja, omfamna! Det är ju såhär i vårt land, nära halva livet! Lev!
    Men just mörkret är jobbigast tycker ja, korta dagar, tröttheten. Fast för mig kommer den stora tröttheten med ljuset, när man plötsligt får flera timmar extra att ta vara på.
    Fram med ljus och filtar. Sänk axlarna och ta på underställ. Att hålla sig varm på hösten är så underskattat!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *