Men om jag springer, då hinner jag!

Häromdagen fick jag frågan Men när hinner du springa då? Och jag tolkade in massor i den korta meningen; ”För det gör absolut inte jag”, ”För jag prioriterar andra viktigare saker”, ”Är det inte lite hälsohets just nu?”

Det var kanske oschysst gentemot frågeställaren. Hon undrade kanske bara genuint när jag hade tid med att springa.

Och jag har nog sagt det förut, men säger det igen; jag hinner med alla mina saker därför att jag springer!

Jag tar exakt just nu som exempel: Jag är jättetrött! Har jobbat fram till nu, 15.24 och känner för att lägga mig ner och sova. Men ikväll ska vi ha en lovsångssamling på jobbet. Jag ska således vara kvar till 21. I min värld känns det omöjligt just nu. MEN. Jag har med mig kläder och skor och ska strax ge mig ut och springa några km. Och sen VET jag att jag kommer känna mig pigg och glad igen. 

Helt magiskt liksom. Det fungerar. Jag vet att det gör det för det har gjort det SÅ många gånger förut. Jag springer för att då orkar jag med massor mer saker än jag skulle gjort om jag inte rörde på mig. 

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *